Concert ten bate van Winstuitverlies – D.V. zaterdag 15 april 2023 – 12,5 jaar

Op D.V. zaterdag 15 april 2023 is er een concert van Mannenkoor DEV Barendrecht en Mannenkoor SDG uit Rhenen in de Zuiderhavenkerk van Barendrecht. Er is ook een kinderkoor, samenzang met bovenstem en orgelsolo.

Het concert is ten bate Stichting Winstuitverlies daar de stichting 12,5 jaar bestaat. Ds. A.J. de Waard uit Urk, pastoraal contactpersoon en lid van comité van aanbeveling, zal een korte meditatie houden vanuit zijn betrokkenheid bij de stichting en het jubileum.

Speciaal aan deze avond is dat alle mannen vanaf 18 jaar worden uitnodigt om mee te zingen die aan de generale repetitie hebben deelgenomen. Meewerkende aan deze avond: dirigent Dinant Struik, een kinderkoor en samenzanggroep met bovenstem en orgel.

Voor wie wel het concert wil bijwonen, maar vanwege persoonlijke omstandigheden dat niet kan, is het mogelijk het concert met beeld te volgen middels: Zuiderhavenkerk of Kerkdienstgemist

Wilt u / jij digitaal een gift geven dan kan dat door een bedrag over te maken naar rekeningnummer NL63 RABO 0157584151 t.n.v. Stichting Winstuitverlies o.v.v. Jubileum 12,5 jaar of middels Geef.nl