Jongerenweekend 2018 – DV 26 en 27 januari 2018

Voor wie?
Ben jij jong getroffen of betrokken bij kanker? Heb jij, iemand uit jouw gezin kanker of gehad? Heb jij een gezins- of familielid verloren door kanker? Ben jij 16 jaar of ouder (<30 jaar)? Dan is het Jongerenweekend speciaal voor jou bedoeld!

“Ik ging voor het eerst mee met het Jongerenweekend WUV. Even een stap om te gaan omdat je een stukje kwetsbaarheid van jezelf opzoekt. Ik heb er echt geen seconde spijt van gehad. Het was erg fijn om in contact te komen met mensen die je heel goed kunnen begrijpen omdat ze zelf, of een dierbare van hen, kanker hebben gehad. Heel waardevol!”

Wat mag je verwachten?
Je ontmoet jongeren die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Je maakt kennis met hen, hun beleving en luistert naar wat Gods Woord ons te zeggen heeft. Het programma biedt globaal op vrijdagavond kennismaking, op zaterdagmorgen Bijbelstudie en op zaterdagmiddag wordt het weekend op een creatieve wijze afgesloten.

p1000421p1000412

Samen zien wij erop toe dat de sfeer, onderlinge omgang en inhoud overeenkomstig Gods Woord is.

Op de website pagina Informatief vind je meerdere impressies van eerder gehouden Jongerenweekenden, waaronder de impressie van het laatst gehouden Jongerenweekend 2017

Waar?
De locatie is bekend. Het Jongerenweekend 2018 wordt gehouden op bungalowpark Stolpenheim in Nunspeet op loopafstand van het (trein&bus)station.

Wanneer?
Deo Volente vrijdag 26 januari 17.00 uur tot zaterdag 27 januari 2018circa 16.00 uur.

Wat zijn de kosten?
Deelname aan het Jongerenweekend is voor jou, op de reiskosten na, kosteloos. Om het bezwaar van kosten voor deelname weg te nemen wordt het weekend bekostig uit de ontvangen giften en donaties.

Help je mee om het Jongerenweekend 2018 onder de aandacht te brengen? Download de Flyer Jongerenweekend 2018 en help deze te verspreiden in kerk, op school of… waar jij jongeren treft! Je helpt de jongeren die getroffen of betrokken zijn bij kanker te bereiken en zorgt dat zij de kans krijgen hun ervaring te delen!

Op basis van het aantal aanmeldingen heeft het bestuur besloten dat het Jongerenweekend 2018 in principe doorgaat.

Had je willen deelnemen en heb je tot op het laatste moment ‘gewikt en gewogen’?

Geef (door invullen onderstaand formulier) je alsnog op!

  Naam*

  Leeftijd*

  E-mail*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Mobiel(telefoon)nummer*

  Komt?

  AlleenSamen met (apart op(ge)geven):

  Hoe werd jij op het Jongerenweekend geattendeerd?*

  Met welke verwachting geef jij je op?*

  Waar moeten wij rekening mee houden (dieet e.d.)?

  * = verplicht veld