Ds. A.T. Vergunst – lezing contactdag Najaar 2018 – Thema ‘Als één lid (over)lijdt, lijden al de leden’

Op Contactdag Najaar 2018, zaterdag 20 oktober 2018 in de Bethlehemkerk te Woerden, hield ds. A.T. Vergunst zijn lezing met als thema ‘Als één lid (over)lijdt, lijden al de leden’ met als uitgangspunt 1 Korinthe 12 vers 12 – 26.

Ds. A.T Vergunst, die uit persoonlijk en pastoraal ondervinding weet wat (mee)lijden als (gezins)lid is, heeft het thema op toegespitst op het (gemeente)leven en wat de plicht is van elk (gemeente)lid, in het bijzonder zij die zich leden weten van het lichaam van onze Heere Jezus Christus.

D.V. is de volgende contactdag Voorjaar 2019 op zaterdag 13 april 2019!

3 reacties op "Ds. A.T. Vergunst – lezing contactdag Najaar 2018 – Thema ‘Als één lid (over)lijdt, lijden al de leden’":

Ella Wolters op 24 oktober 2018 at 15:08

Enorm gesterkt naar huis gegaan na de contactdag naar huis gegaan. Heel bijzonder om dit met een vriendin te kunnen delen, we hebben beiden een gezin, en zijn beiden onze moeder verloren. Er komt veel op je af, als je op een dag zoals de contactdag stil staat bij wat het met je doet. Maar echt prachtig om gewezen te worden op de bodem van je bestaan, op datgene waar je op mag bouwen en waar je mee aan de slag kunt.

KlazinaBode op 24 oktober 2018 at 22:22

Bedankt voor de link die mij werd toegestuurd. Veel om overna te denken. Wat schieten wij met ons allen te kort. Laten we maar bij ons zelf blijven, we kunnen zo gauw ons oordeel klaar hebben en een vinger wijzen naar een ander. Er komen zoveel vragen, hoe ga ik erzelf mee om????? Ik weet wel dat dit niet eenvoudig is.

Jbritmeester op 25 oktober 2018 at 22:32

Een leerzame verrijkende lezing . Fijn dat we deze lezing konden beluisteren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *