Ds. J. Westerink – lezing contactdag Najaar 2019 – Thema ‘Paulus zekerheid omtrent het sterven geeft hem moed om te leven’

Op Contactdag Najaar 2019, zaterdag 16 november 2019 in de Bethlehemkerk te Woerden, hield ds. J. Westerink zijn lezing met als thema ‘Paulus zekerheid omtrent het sterven geeft hem moed om te leven’ met als uitgangspunt 2 Korinthe 5.

Ds. J. Westerink, die uit persoonlijk en pastoraal ondervinding weet wat (mee)lijden als (gezins)lid is, heeft daarbij praktische opmerkingen en adviezen geven omtrent het voorbereiden van onze eigen begrafenis.

“Hebt u wat klaarliggen voor uw begrafenis? En als u dat nog niet hebt zou u dan er eens voor willen gaan zitten om je voor Gods Aangezicht af te vragen: Wat zou ik nou willen dat er gezegd en wat er gezonden zou worden op mijn begrafenis? Als bewijs dat dat iets is wat er in je omgaat. En je realiseert: die tekst, die psalm past die bij mijn leven?”, zo vroeg ds. Westerink de deelnemers.

1 reactie op "Ds. J. Westerink – lezing contactdag Najaar 2019 – Thema ‘Paulus zekerheid omtrent het sterven geeft hem moed om te leven’":

adema op 25 november 2019 at 22:44

hartelijk dank voor het one line mee mogen luisteren.
Gods zegen voor de bijeenkomsten die b.l.e.w. nog mogen komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *