Ds. L. de Wit – lezing contactdag Voorjaar 2019 – Thema ‘Van het leven naar de dood… van de dood naar hét Leven!

Op Contactdag Voorjaar 2019, zaterdag 15 april 2019 in de Bethlehemkerk te Woerden, hield ds. L. de Wit zijn lezing met als thema ‘Van het leven naar de dood… van de dood naar hét Leven!’ met als uitgangspunt Efeze 2 vers 1 – 10.

Ds. L. de Wit , die uit persoonlijk en pastoraal ondervinding weet wat (mee)lijden als (gezins)lid is, heeft het thema op toegespitst op Bijbelse zielszorg bij het naderen van de dood.

3 reacties op "Ds. L. de Wit – lezing contactdag Voorjaar 2019 – Thema ‘Van het leven naar de dood… van de dood naar hét Leven!":

Philip Kraaijeveld op 16 april 2019 at 18:53

Een goede ochtend en begin van de middag. Fijn om elkaar om te ontmoeten
en veel kracht gekregen om weer veder te gaan. Een goede lezing van ds L. de Wit

Hans en Nel v d VEN op 18 april 2019 at 19:38

de lezing was bijzonder – goed doorwrocht en onderzocht – maar Ds de Wit sprak uit ervaring en dat is aan de inhoud te merken. Ook leerzaam voor allen die op welke wijze dan ook met deze ziekte te maken hebben,
het antwoord van de moordenaar aan het kruis heeft me diep getroffen – het op gebiedende wijs spreken tegen Jezus – had een reden.

Pieter Mol op 24 april 2019 at 14:49

Leerzame, onderwijzende en bemoedigende lezing.
De contactdagen zijn in het algemeen zeer waardevol. Zeker als jezelf geconfronteerd wordt met kanker. Een ziekte die meer met je doet dan alleen lichamelijke klachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *